Hortus Tibi

Uw Hovenier

Tuin Renovatie

Is uw terras verzakt of wilt u struiken of planten een ander plekje geven in uw tuin, dan kan ik in overleg een renovatie plan maken. We kunnen bijvoorbeeld uw terras ophogen en uw oude tegels/stenen hergebruiken. En kunnen beoordelen of een plant of struik een herplaatsing in de tuin kan overleven enz.

Stormschade?

Bij stormschade staat Hortus-Tibi zo nodig 24/7 voor ‘in zeer dringende gevallen’ voor u klaar om het probleem te verhelpen. Bij minder ernstige stormschade kom ik bij u langs voor een oriënterend gesprek en maak ik een offerte.
Als een schutting en/of tuinhuis is omgewaaid of beschadigd bekijk ik of herstel mogelijk is of dat de schutting of tuinhuis vervangen moet worden.

Als er een boom is omgewaaid of beschadigd, dan verwijderen of verzorgen we deze boom. Als verwijdering nodig is zagen we de boom in stukken en voeren de materialen af en in overleg verwijderen of frezen wij de boomstobben weg.

Verzekering stormschade

Ik raad u aan om de polis van uw opstalverzekering of andere verzekering m.b.t. uw huis te bekijken. Vaak is stormschade of andere door de natuur veroorzaakte schade (denk aan hagel) aan uw tuin of tuinhuis meeverzekerd.

Bel ons bij stormschade en wij maken een offerte voor reparatie of vervanging.

contact opnemen